RÓLUNK

Üdvözlöm a BenKorEpbau Kft. honlapján!

Cégem története 2008-ban kezdődött, amikor egyéni vállalkozást indítottam 3 fővel.
Elsősorban lakossági igényekre építve célom az volt, hogy minőségi anyagokkal és megalapozott szaktudású munkatársakkal megbízhatóan, magas színvonalon garanciát is vállalva végezzük a szobafestést, mázolást és tapétázást. A következő években folyamatosan kaptunk megbízást építőipari és belső építészettel foglalkozó cégektől.
Az igényeknek megfelelően szárazépítészettel és hideg-meleg burkolással kezdtünk foglalkozni a festés mellett. Munkánkat segítendő, nagy értékű gépparkot alakítottunk ki. Belföldi megrendeléseink mellett külföldről érkező igények is érkeztek.. Üzletek, irodák, szállodák, éttermek kivitelezésében kaptunk főszerepet.
2013-tól a megpályázott és elnyert Széchenyi Kártyának köszönhetően az eddigieknél is nagyobb fizetési határidővel és anyagi befektetéssel járó munkákat is tudunk vállalni.
2014 januárjában az egyéni vállalkozásomat Kft-vé alakítottam. Munkatársaim száma jelenleg 6 fő.
Célunk illetve személyes célom továbbra is a kiváló minőség – megbízhatóság – garancia hármas egységének megtartása, fejlesztése.

Rólunk

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON E-MAIL CÍMÜNKRE:

Üdvözlettel:
Sütő István
Ügyvezető
istvan.suto@benkorepbau.hu
+36-70-408-1318

Referencia munkáinkat itt tekintheti meg!

Szolgáltatásaink:

Festés, mázolás és tapétázás, szárazépítészet, generál kivitelezés, hideg-meleg burkolás, kőműves munkák, ácsmunkák, víz-és villanyszerelés, segédmunkák (rakodás,földmunkák), takarítás